2024. 07. 19, Péntek 


Közvetlen bejelentkezés a WebMail felületre.Kinek ajánljuk szolgáltatásunkat?

Ezt a szolgáltatást minden olyan jelentős, több, mint 15.000 Ft forgalmat bonyolító magán vagy céges T-Com előfizetőnek ajánljuk, akinek nincs hűségnyilatkozata szolgáltatója felé. Különösen kedvező helyzetben vannak azok az előfizetők, akik a vezetékes vonalai a budapesti (1), a miskolci (46), a győri (96), a székesfehérvári (22), a tatai (34), a kecskeméti (76), a pécsi (72), a debreceni (52) és a zalaegerszegi (92) körzetekben találhatók.

Miért érdemes rajtunk keresztül telefonálni?

  • Gazdaságos, mert nincsenek beruházási költségek, csak az üzemeltetés költségei csökkennek kedvezményes percdíjainkkal. A forgalmi költségek akár 10- 35 %-kal csökkenhetnek. Ráadásul mi nem fizettetünk Önnel havi és kapcsolási díjat!
  • Kényelmes, hiszen megmaradnak az eddigi, bejáratott telefon számok, mivel a jelenlegi vonalakon veszi igénybe a szolgáltatást.
  • Nincs szüksége előhívószámokra, így Ön biztos lehet benne, hogy minden alkalmazott a kedvezményes tarifáinkat használja.
  • Kiváló minőségű telefonszolgáltatás.
  • Összehasonlítható, hiszen a nemzetközi díjzónák ugyanazok, mint a jelenlegi szolgáltatójánál, számlázásunk másodperc alapú.
Általános szerződési feltételek Dunakanyar Holding Kft. közvetítő-előválasztási távbeszélő, azaz CPS szolgáltatásához.

 

Amennyiben Ön már ügyfelünk, úgy hívásrészletezőjét megtekintheti az internetes is. http://dunakanyar.net/cps/